Prindi

Peomenüü nr 3  2017

Kalavalik

Lõhe assortii:

Kadakane kuumsuitsulõhe

Tsitruselõhe

 Marineeritud angersäga tarrendis

Soolasiig toorjuustu vahuga

Marineeritud heeringafilee hapukoore ja sibulaga

Täidetud muna lõhemarjaga

Lihavalik

Suitsutatud sea sisefilee

Õrnalt suitsutatud pardifilee vaarika - balsamico`ga

Rostbiif veisefileest

Maksapasteet konjakirosinatega

Kanafilee õlletaignas

Salatid

  Koorene kartuli- lihasalat            

Caesare salat röstitud broilerifileega

Salat hooaja aedviljadest

Pearoog 

Lepasuitsu lõhe  sidruni-võikastmega

Semur daging (indoneesiapärane veisepada)

Kartuli-broccoli gratään

Ahjukartul

Mee - ja tüümianiga küpsetatud köögiviljad

Leiva-saia valik

Ürdivõi