Prindi

Peomenüü nr 4 2017

Peomenüü  nr 4   2017

Kalavalik

Lõhe-krevetti ceviche tsitruse viljalihaga

Kuumsuitsulõhe veinitarrendis

Soolasiig ürdivõiga

Munakreemiga täidetud muna

Lihavalik

Kukeseentega täidetud seafilee

Metspähkli-laimimarinaadis kalkunifilee

Pardimaksapasteet pirnisiidrizeleega

Rosmaiinilambafilee marineeritud õuntega

Salatid

Waldorfi salat

 Koorene kartuli- lihasalat  

Valencia salat

Pearoad

Madaltemperatuuril küpsetatud searibi kirsi-rosmariini kastmega

Kookose-koriandri lõhe

Sineipine  ahjukartul  tüümianiga

Rohelise salati mix päikesekuivatatud tomatite ja pähkliröstiga

Küüslaugu-mündi kurgid

Leiva-saia valik

Ürdivõi

Menüü on esitatud näidisena, vajadusel muudame menüüd vastavalt Teie soovile